logo of Procam

Procam

"Je carrière in eigen hand? Ga voor een persoonlijk traineeship!

Eindelijk. Je studie zit erop. Je carrière gaat beginnen. Maar waar? Hoe pak je het aan? Ons advies: Ga niet meteen in op elk aanbod. Plan je carrière zorgvuldig vanaf de allereerste dag. Draai het eens om. Vraag je niet af wie jou wil hebben maar waar jij wilt werken. Waar komt jouw talent het best tot zijn recht? Welke organisatie past bij je? Lastige vragen als je nog geen werkervaring hebt en de werkgevers alleen kent van fraaie advertenties.

Procam laat je kennis maken met toporganisaties in Nederland. En met jezelf. Wij geven je het inzicht, de coaching en de hulpmiddelen om gedurende het traject de verschillende Talent Wings te halen. Zo kun je gericht aan je carrière werken. Jouw carrière.

Hoe werkt het?
Na een uitvoerige kennismaking en een zorgvuldige testprocedure word je via een contract met Procam direct ingezet bij een van onze opdrachtgevers. In overleg wordt bepaald wat voor jou de beste match is. We kijken daarbij naar de inhoud van de functie maar ook naar zaken als persoonlijkheid en organisatiecultuur.

Voorbeelden van traineeships zijn:

  • Uitdagende en afwisselende Ontwikkelfuncties.
  • Technisch Consultancy trajecten bij verschillende internationale softwareleveranciers.
  • Functies als Business-Analist bij een gerenommeerde bank.
  • Implementatie Consultancy functies, zowel functioneel als technisch.
Doel is een vast contract bij die opdrachtgever binnen twee jaar. In de tussentijd zorgen wij voor persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat. We ontwikkelen samen een carrièreplan waarin duidelijke doelen en mijlpalen zijn vastgelegd. Je krijgt vanuit Procam een eigen coach toegewezen en we bewaken samen de voortgang van je carrièreplan.

Uniek coachingsconcept
In samenwerking met wetenschappers heeft Procam een competentiemodel ontwikkeld voor loopbaanmanagement, gericht op startende HBO’ers en academici. Dit model gaat uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en de ontwikkeling daarvan. Samen met een ervaren coach stippel je een carrièrepad uit via een doordacht stappenplan. Daarin worden duidelijke doelen en mijlpalen vastgelegd zodat we voortdurend proactief aan je carrière werken.

Het coachingsconcept van Procam is vrij uniek in Nederland en blijkt in de praktijk erg goed te werken, zowel voor de opdrachtgever als voor de medewerker. Het komt er op neer dat we ervaring koppelen aan talent. Anders gezegd: Procam neemt een deel van je begeleiding bij je (toekomstig) werkgever voor haar rekening.

Wie zoeken we?
Wij zoeken voortdurend naar de beste match tussen jonge academici en het bedrijfsleven. Onze missie daarbij is: door individuele coaching creëren van optimale carrière mogelijkheden voor jong talent afgestemd op de werkomgeving. Dus ben je net of bijna afgestudeerd, kijk dan eens op <a title=""talentwings.nl"" href=""www.talentwings.nl"">www.talentwings.nl of bel 033-4653205 voor meer informatie. We wensen je een succesvolle carrière!"

Visit website